Vita Forma d.o.o.  Stonska 7, 10000 Zagreb
                                                                                                                                            Tel: 01 662 56 75  Mob: 098 657 304

 


     
HOME     | O nama | Usluge | Kontakt | Cjenik |                  

 

    * LICE

DERMO ABRAZIJA

GREEN PEEL

MEZO -
TERAPIJA

 

    * TIJELO

          MED CONTOUR

AQUA DETOX

REGEN TRIPOLAR RF

MADERO-
TERAPIJA


 

    * NOKTI

    * DEPILACIJA

IPL

    * SOLARIJ

    


Med Contour je uređaj za tretiranje celulita i lokaliziranje masnoće najnaprednijom tehnologijom.

 Uređaj je inovativan jer jedini u tretmanu kombinira ultrazvučnu terapiju, vakum, masažu i limfnu drenažu. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji ultrazvuk uništava masne stanice bez oštećenja kože ili okolnog tkiva. Med Contour je ultrazvučni uređaj koji kombinira djelovanje visoke i niske frekvencije koje omogućavaju dvije ultrazvučne glave integrirane u aplikator i postavljene pod kutom od 135 stupnjeva u odnosu jedna prema drugoj. Aplikator patentiranim potlakom usisava tkivo a ultrazvučne glave integrirane u aplikator ciljno djeluju na masne stanice isključivo na području gdje se tretira.
Masne stanice se uništavaju ispuštajući masne kiseline i trigliceride koji se preko krvnih i limfnih žila transportiraju u jetru, a prirodnim mehanizmom višak se eliminira iz tijela. Proces eliminacije olakšava aplikator za limfnu drenažu.
Med Contour daje odmah vidljive i trajne rezultate. Med Contour je 100% siguran – potvrdila najrigoroznija agencija za ispitivanje kvalitete medicinskih uređaja – FDA. Med Contour je na najvećem medicinsko kongresu na svijetu fokusiranom na estetsku medicinu u LasVegasu održanom 2011 i 2012 godine, dakle dvije uzastopne godine dobio prestižnu nagradu za najbolji neinvazivni tretman oblikovanja tijela.
Med Contour dokazano najbolja alternativa liposukciji.