Vita Forma d.o.o.  Stonska 7, 10000 Zagreb
                                                                                                                                            Tel: 01 662 56 75  Mob: 098 657 304

 


     
HOME     | O nama | Usluge | Kontakt | Cjenik |                  

 

    * LICE

DERMO ABRAZIJA

GREEN PEEL

BDR MEZOTERAP.

    * TIJELO

          MED CONTOUR

AQUA DETOX

REGEN TRIPOLAR RF

KAVITACIJA

LPG CELLU M6
 

    * NOKTI

    * DEPILACIJA

IPL

    * SOLARIJ

    

 


 

Kavitacija predstavlja neinvazivnu, bezbolnu, sigurnu i brzu alternativu liposukciji i osigurava dramatično poboljšanje tjelesnog izgleda.

Napredna tehnologija kavitacije omogućava koncentraciju energije na točno određenoj dubini u tkivu, što osigurava selektivno razbijanje masnih stanica u potkožju. Površina kože, žile, živci i mišići pri tom ostaju netaknuti. Masnoća iz razbijenih masnih stanica se u obliku triglicerida izlijeva u međustaničnu tekućinu, gdje se pod utjecajem enzima razgrađuje u glicerol i jednostavne masne kisline. Vodotopni glicerol prodire u krvnu cirkulaciju i koristi se za energiju, dok netopive jednostavne masne kisline pak putuju u jetru, gdje se razgrađuju kao svaka druga jednostavna masna kiselina, uključujući i one koje unosimo hranom.
Rezultati su kod većine pacijenata vidljivi već nakon prvog tretmana.

Kavitacija se najčešće koristi kod oblikovanje trbuha, bokova, bedra, stražnjice, koljena i gornjeg dijela ruku ne zahtijeva anesteziju i dugotrajni oporavak te ne ostavlja ožiljke. Najbolji rezultati postižu se u kominaciji sa mišićnom stimulacijom i limfnom drenažom.