Vita Forma d.o.o.  Stonska 7, 10000 Zagreb
                                                                                                                                            Tel: 01 662 56 75  Mob: 098 657 304

 


     
HOME     | O nama | Usluge | Kontakt | Cjenik |                  

 

    * LICE

DERMO ABRAZIJA

GREEN PEEL

BDR MEZOTERAP.

    * TIJELO

          MED CONTOUR

AQUA DETOX

REGEN TRIPOLAR RF

KAVITACIJA

LPG CELLU M6
 

    * NOKTI

    * DEPILACIJA

IPL

    * SOLARIJ

    


 

Uređaj s LPG patentiranom tehnologijom za njegu tijela i lica u estetici i terapiji.

Jedinstvena tehnika LPG uređaja za njegu tijela radi na principu mehaničkih stimulacija kože pomoću dva nezavisna motorizirana valjka koji su ekskluzivni patent LPG-a. Nježna površina valjaka olakšava njihovo kretanje po tijelu i osigurava iznimno ugodan i relaksirajući osjećaj prilikom tretmana.

Pokreti valjaka biraju se prema morfotipu tretirane osobe, godinama i tipu kože. Svako područje tijela, uključujući ruke, bedra, struk, trbuh, stražnjicu i bokove, tretira se u suglasju s naravi tkiva i njegovim zahtjevima, slijedeći njegovu kompleksnu strukturu, prateći ili preoblikujući obrise tijela.

Tretmani su intenzivni i potpuno bezbolni, njihovi rezultati znanstveno su dokazani, a uz terapeutske vrijednosti pružaju i izniman osjećaj relaksacije te pomažu u borbi protiv stresa. LPG istraživački tim potvrdio je učinkovitost ove metode u brojnim područjima primjene; od skleroderme do zračenja - uključujući i fibroze, od celulita do limfoedema, od priprema sportaša do sportskih ozljeda.

TRETMANI LICA
Endermolift metoda LPG uređaja nudi nježnu i učinkovitu mikromasažu lica pomoću tri tretmanske glave. Ova tehnika koristi princip ritmičnosti - hvatanje i opuštanje tkiva uz prilagodljiv intenzitet i frekvenciju zahvaćanja.
Svojim raznolikim programima Endermolift metoda utječe na obnavljanje prooizvodnje kolagena i elastina. Koži se vraća elastičnost i čvrstina, bore se smanjuju, nepravilnosti izglađuju, a lice dobiva svjež, mladenački izgled.